#70 INTERESTING RIDDLES POST#01

70 INTERESTING RIDDLES POST #01


60 INTERESTING RIDDLES POST #01



60 INTERESTING RIDDLES POST #01


1) I am Batman and I am the incredible Hulk. What is my name?
==== Bruce.

2) What kind of tree can you carry in your hand?
==== Palm.

3) I have a head and a tail but nobody. Who am I?
==== A coin.

4) It's red, blue, purple and green no one can reach it not even the queen. What is it?
==== A rainbow. 

5) One where none should be, or may be where two should be, seeking out purity, in the kings trees. Who am I?
==== A unicorn.

6) What has many keys but can't open a single lock?
Answer === Piano.

7) What has 13 hearts, but no other organs??
Answer === Deck of cards.

8) What has one eye, but can't see?
Answer === Needle.

9) What runs all around a backyard, yet never moves? 
Answer === Fence.

10) Which is the largest ant in the world?
=== Elephant.
11) Why is a river rich?
Answer == It has a two banks.

12) What can you hold in your left hand, but not in your right hand?
Answer == Your right hand.

13) What has teeth but cannot eat?
Answer == A comb.

14) What wears a cap but has no head?
Answer == Bottle.

15) A king's queen is amazing, she drinks water through the cauldron. Who am I?
Answer:-- Lamp.

16) Three legged butterfly, she came out after bathing. Who am I?
Answer:-- Samosa.

17) Green stick and red waist. Who am I?
Answer:-- Green Chilli.

18) Showed the way to many people, taught people by holding their ears, along with that they also pressed their nose, tell me what is this called?
Answer:-- Goggle.


19) If you were running a race, and you passed the person in second place, what place would you be in now?
Answer: Second
(To get into first place you would have to pass the first person.)

20) What is that you ought to keep after you give it to somebody else? 
Answer:-- A promise.

21) Forwards I am heavy .Backwards I am not. What am I?
Answer:-- ton.

22) What wears a cap but has no head?
Answer:-- A bottle.

23) Which table doesn't have legs?
Answer:-- Vegetable.

24) What has teeth but cannot eat?
Answer:-- A comb.

25) How many months have 28 days?
Answer:-- All.

26) What can you swallow than can also swallow you? 
Answer:-- Water.

27) What appears once in every minute, twice in every moment, but not once in thousand years? Answer:--M.

28) Why did I throw the butter out of the window?
Answer:-- Because I wanted to see the
butterfly.

29) What kind of dog never bites?
Answer:-- A hot dog.

30) What part of London is in Brazil? 
Answer:-- L.

31) It is black, but you say it is clean. It is white, but you say it is dirty. What is it? Answer:-- Blackboard.

32) The more you take away, the bigger I become. What am I? Answer:-- Hole.

33) What's never used until it's broken?
Answer:-- Egg.

34) What match can't be put in a match box? 
Answer:-Football 
match, basketball match....

35) What is the smallest room in the world?
Answer:-- Mushroom.

36) A man jumped from a plane, but there was nothing wrong with him. Do you know why? Answer:-- It's on the ground.

37) What do you drop when you need it and take back when you don't? 
Answer:-- An anchor.

38) I have cities but no houses, forests but no trees; rivers but without water; who am I? 
Answer:-- Map.

39) What belongs only to you and yet is used more by others than by yourself? 
Answer:--My name.

40) I bring news in the morning, I do not delay.
I get thrown away, the next day in the garbage heap.
Answer :-- Newspaper.

41) What has teeth but cannot eat?
Answer :-- Comb.

42) When will a net hold water?
Answer :-- When the water is frozen.

43) What is that you ought to keep after you give it to somebody else?
Answer :-- A promise.

44) The more you take away, the bigger I become. What am I?
Answer :-- Hole.

45) Mrs. Smith has nine children, half of them are girls. How can this be true?
Answer :-- All them are girls.

46) A man jumped from a plane, but there was nothing wrong with him. Do you know why? 
Answer:-- It's on the ground.

47) What has a neck but can't swallow? 
Answer :-- Bottle.

48) You bought me for dinner, but never eat me. What am I?
Answer :-- Utensils.

49) What has holes but still holds water?
Answer :-- a Sponge. 

50) What bet can never be won?
Answer :-- The alphabet.

51) What is white when dirty and black when clean?
Answer :-- A chalkboard.

52) What has to be broken before you can use it?
Answer :-- An egg.

53) What has three feet but cannot walk?
Answer :-- A yardstick.

54) What's bigger when it's upside down?
Answer :-- 6.

55) What two things can you never eat for breakfast?
Answer :-- Lunch and dinner.

56) What word begins with E and ends with E, but only has one letter?
Answer :-- an Envelope.

57) I sometimes run but I can not walk. Who am I?
Answer :-- Your nose.

58) What goes up but never comes down?
Answer :-- Your age.

59) Why was six afraid of Seven?
Answer :-- Because Seven ate Nine.

60) If it takes two men 4 hours to dig one hole, how long does it take them to dig half a hole? Answer :--you can't dig half a hole.

61) Thomas and Steve go down to the beach to collect sea shells. They take one bag with them. How many shells can they put in the empty bag? Answer: 1 (After they put one in, it is no longer an empty bag.)

62) A woman has six daughters and they each have a brother. How many children does she have? Answer: Seven (She had six daughters and one son.)

63) Sticky on one side, Not on the other, Scotch I may be, Whiskey is not me.
Answer :-- Tape.

64) I fix mistakes, my dear. As I am used, I disappear. On a writer's tool, you may or may not find me in action. Clapping two of me together can cause an allergic reaction.
Answer :-- Eraser.

65) I shave everyday, but my beard stays the same. What am I?
ANSWER:-- A Barber.

66) I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?
ANSWER :-- A bank.

67) The more of this there is, the less you see. What is it?
ANSWER :-- Darkness.

68) What can you catch, but not throw?
ANSWER :-- A Cold.

69)




Comments