ENGLISH GRAMMER TEST-1. SIMPLE PRESENT TENSE

ENGLISH GRAMMER TEST-1. SIMPLE
 PRESENT TENSE



ENGLISH GRAMMER TEST-1. SIMPLE  PRESENT TENSE 


 ENGLISH GRAMMER TEST-1. SIMPLE PRESENT TENSE


1) I ---------- I spoke much. (not/think).

Answer :-- don't think. 

2) But I ___________________  you! (not/understand)

Answer :- don't understand.

3)  ___________________  so to me? (why/you/speak/?)

Answer :-- Why do you speak. 

4) Anne (work) _______ in a language school.

Answer :-- works.

5) On the bus she (have) ______  time to correct a few tests.

Answer :-- has.

6) She (be) ___________  a teacher.

Answer :-- is.

7) Jyoti usually (go) ______  to school by bus.

Answer :-- goes.

8) She (teach) ________ English.

Answer :-- teaches.

9) Her students (come) __________ from all over the world.

Answer :-- come.

10) Do you _____ chocolate milk?

(like, likes, be like)

Answer :-- Like.

11)You _____ so happy today!

(looks, seem, be).

Answer :-- seem.

11) He _____ not want to go to the movies.

(do, does, is).

Answer :-- does.

12)  We _____ European.

(do be, are, do are).

Answer :-- are.

13) He ____________ now.

(plays tennis, wants breakfast, walks home).

Answer :-- wants breakfast.

14) My parents _____ in a two-bedroom apartment.

(live, lives, are live).

Answer :-- live.

15) It _____ a beautiful day today.

(is, are, am).

Answer :-- is.

16) John _____ not go to my school.

(is, does, are).

Answer :-- does.

17) Sorry, Chhaya _____ not here at the moment.

(am, is, be).

Answer :-- is.

18) They're not here. They ____________ right now.

(go to school, swim at the beach, are on holiday)

Answer :-- are on holiday.








Comments